COSH! wijst de weg naar duurzame hotspots in Brugge

Het online platform COSH! biedt een overzicht van winkels met duurzame kledij en andere producten in verschillende steden in België en Nederland. In Brugge kan je je ook laten leiden door een papieren kaart. Die werd uitgebreid met tweedehandswinkels en lifestyleshops.

Lien Moris | 12 augustus 2022
Cosh Shoppingkaart Brugge C Jan Darthet
Jan Darthet

COSH! is een online platform dat consumenten wil helpen om makkelijk bewuste keuzes te maken tijdens het shoppen bij handelaren met fysieke winkels. Je vindt er meer dan driehonderd duurzame hotspots in België en Nederland. Samen met Stad Brugge geeft COSH! nu voor het derde jaar op rij een fysieke shoppingkaart uit met adresjes in Brugge. Nieuw is dat daar naast duurzame modezaken nu ook tweedehandsshops en winkels met duurzame verzorgingsproducten, interieurspullen ... op te vinden zijn.

“Elke winkel op de kaart heeft op een bepaalde manier aandacht voor milieu en mens”, vertelt Niki De Schryver, oprichtster van COSH! “Door de QR-codes op de kaart te scannen, kom je meer te weten over de duurzame inspanningen van de winkels.”

Je kan de duurzame shoppingkaart gratis oppikken bij In&Uit op ‘t Zand of bij de deelnemende winkels.

Bron: COSH!

Probeer Susanova gratis uit!

Wilt u meer dan alleen nieuws? Al onze plusartikels, reportages en analyses lezen? Kies dan voor een proefabonnement van een maand!